image
URŠA U/3 Miza URŠA U/3 se upira mizi URŠA U/2, tako po funkciji in obliki. Malo se razlikujeta po zgornji odlagalni površini, a ji bom kljub temu dal opis mize URŠA U/2. Pa ne okol govort! Miza je doma povsod, kjer si jo boste postavili. Sama se odlično počuti kjerkoli v stanovanju, prav pride že ob vstopu v stanovanje, da nanjo odložiš prvi ooooohhhh in ključe. Nadaljevanje sledi v kopalnici, ko si umivate roke in mimogrede pogledate na mizico, ki vam že leta služi za odlaganje čtiva, katerega potrebujete za odpiranje vseh možnih čakr olajšanja. Na mizi pa, nova knjiga vašega najljubšega avtorja z napačno zapognjeno prvo platnico,...
image
URŠA U/2 Miza je doma povsod, kjer si jo boste postavili. Sama se odlično počuti kjerkoli v stanovanju, prav pride že ob vstopu v stanovanje, da nanjo odložiš prvi ooooohhhh in ključe. Nadaljevanje sledi v kopalnici, ko si umivate roke in mimogrede pogledate na mizico, ki vam že leta služi za odlaganje čtiva, katerega potrebujete za odpiranje vseh možnih čakr olajšanja. Na mizi pa, nova knjiga vašega najljubšega avtorja z napačno zapognjeno prvo platnico,...
image
URŠA U/5 Večja miza, ki se ima za salonski kos pohištva. Rada prebira trače, ve vse kaj se dogaja v mestu in rada nosi kristalne kozarce v katerih je draga penina. To so njene sanje, realnost pa takšna, da trenutno visi s stropa v ateljeju čudnega fotografa. Kateri dela super fotografije, zmerno pije špricar ali pivo in posluša odlično glasbo. Je dober prijatelj!
image
URŠA U/4 Manjša mizica popolno razstavljiva in prenosljiva. Zelo ji diši črna kava, še bolj babičini piškoti, ki se krhko lomijo na njeni površini.
image
URŠA U/1 Miza URŠA, miza je narejena iz lesenih vinskih sodov. Zanimivo je njeno težišče odlagalne površine, z nogami, ki ji dajejo oporo. Je razstavljiva in prenosna, na vrtu ji zelo paše, kot interierni kos se odlično znajde tudi v prostoru. Narejenih je več tipov, za različne namene uporabnika. Prav tako zdravju in okolju zelo prijazen izdelek.